Terug naar overzicht

Benefietconcert Marka voor daklozen en mensen zonder papieren
zondag 4 oktober 2015

Dakloosheid is een nijpend probleem. In Brussel, maar zeker ook in andere Belgische centrumsteden. Tal van organisaties werken dag in dag uit om daklozen te helpen en dakloosheid te voorkomen en te bestrijden. De Brusselse artiest Marka trekt zich hun lot aan en engageert zich om daklozen en mensen zonder papieren te helpen. Hij zingt erover in zijn clip What’s Going Wrong?.Daarmee wil hij de aandacht vestigen op de vzw’s die zich inzetten voor het lot van deze mensen. Nu wil hij nog een stapje verder gaan.
 
Samen met het Théâtre 140 organisreert hij  een benefietconcert. De opbrengst van die avond zal integraal gaan naar de door hem geselecteerde vzw’s, met name 2 Nederlandstalige en 2 Franstalige verenigingen zijnde : Front commun des SDF – Doucheflux – Netwerk Tegen Armoede – Brussels Platform Armoede.
 
Het benefiet zal plaatsvinden op 24 oktober om 20.30 uur in het Théâtre 140 (Eugène Plaskylaan 140,  te 1030 Brussel) in aanwezigheid van die 4 verenigingen.
 
Indien dit evenement een succes wordt, zal Marka aan de organisatoren van zijn volgende tournee vragen om de steun voor deze 4 verenigingen mee verder te zetten
 
« Days of Wine and Roses » is de titel van het eerste Engelstalige album van Marka.
 
Hier kunt u terecht voor tickets en meer info.

Recent nieuws